Bunker opslag


Sinds 18 december 2015 hebben wij een nieuwe opslagplaats in gebruik genomen. Deze is de grootste en meest beveiligde residentiƫle opslagplaats in de Benelux.


Met een vergunde opslag van 150 NEQ of een totaalgewicht van ruim 1.2 ton vuurwerk kunnen wij een ruim assortimant aanbieden. Met een team van 8 specialisten stellen wij uw pakket samen, vlotte bediening met een minimum van wachten.

De vuurwerk winkel


Onze vuurwerkshop is uitgerust met grote plasmaschermen en bijhorende soundbars in een kleurrijke verlichting. De unieke graffitimuren (aangebracht door het Zweedse GRAFIITYFIX) brengen je meteen in de gepaste sfeer.


Het gamma feestvuurwerk is netjes in groepen opgesteld, voorzien van de nodige info. Kortom het feest kan nu al beginnen!  Goed & veilig VUURWERK KOPEN begint in Beringen bij XL VUURWERKAdvies & service


Onze ruime professionele ervaring met vuurwerk benutten wij om u van dienst te zijn, naar wensen en budget. Of u een vuurwerkfreak bent of een totale leek, wij geven u alle nodige info voor een kleurrijk maar vooral veilig eindejaar.